Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την επόμενη εκδήλωση του συλλόγου μας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκέμβριου, στις 12:30,  στην πλατεία Αριστοτέλους, με μορφή σιωπηλής διαμαρτυρίας.

Αποφασίσαμε, να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο συμβολικά, σα να εγκυμονούμε, με μαξιλάρια ή μπαλόνια μέσα από τις μπλούζες μας (εάν υπάρχουν αληθινές έγκυες ακόμα καλύτερα), και πάνω στις «κοιλιές μας» θα υπάρχει ένα barcode, όπως στα εμπορεύματα. Θα στεκόμαστε κοντά στην φάτνη, κρατώντας πανό, μοιράζοντας φυλλάδια και δηλώνοντας συμβολικά την αντίθεση μας στην εμπορευματοποίηση και την παρεμβατικότητα των τοκετών.

Η εκδήλωσή μας θα ξεκινήσει στις 12:00, αλλά αποφασίσαμε να κάνουμε μια προ-συγκέντωση στις 12:00, στην Κομνηνών 2 (στον πεζόδρομο πίσω από την τράπεζα Κύπρου, Κομνηνών – Λεωφ.Νίκης) για να προετοιμαστούμε, να «φορέσουμε» τις κοιλιές μας, να κολλήσουμε τα barcode τα οποία θα τα έχουμε βγάλει φωτοτυπίες εμείς, κλπ. Εμείς θα φέρουμε επίσης μπαλόνια για όποια θέλει να βάλει μπαλόνι για «κοιλιά». Εσείς, προαιρετικά, φορέστε άσπρες, φαρδιές μπλούζες για να χωράνε τα μπαλόνια ή τα μαξιλάρια από κάτω, φέρτε μαζί σας μαξιλάρια, αν δεν θέλετε να βάλετε μπαλόνι και πάρτε μαζί σας και μια τσάντα ή ένα σακίδιο για να έχει μέσα η καθεμιά μας τα φυλάδια του συλλόγου που θα μοιράσουμε εκεί.

Ελπίζουμε να στηρίξετε αυτήν την κίνηση με τη συμμετοχή σας. Υπενθυμίζουμε ότι όσο περισσότεροι είμαστε τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή μας, τόσο πιο σαφής θα γίνει η ανάγκη αλλαγής και έτσι ελπίζουμε να κινητοποιήσουμε κι άλλους που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς να ενωθούν στην προσπάθειά μας

Ευχαριστούμε,

τα μέλη της εθελοντικής οργανωτικής επιτροπής

«Εγκυμονώ – Γεννώ – Επιλέγω»