Πολύ ευχάριστα τα νέα για τις μέλλουσες μανούλες αλλά και τις νέες μανούλες στη Θεσσαλονίκη.  Το «Περί…θηλασμού» ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες, προσφέροντας τα πάντα για τον θηλασμό, από μαξιλάρια θηλασμού, ρούχα και εσώρουχα  θηλασμού, θήλαστρα και εξοπλισμό, σλινγκ αλλά και βιβλία για την πληρέστερη ενημέρωσή μας, βιολογικά ρουχαλάκια και αξεσουάρ, αναγνωρισμένα βιολογικά προιόντα για την περιποίηση της μαμάς και του μωρού, υφασμάτινες βιολογικές πάνες. Αυτό ομως που το κάνει ξεχωριστό είναι οτι δεν στέκεται μόνο στην πώληση προιόντων, αλλά μπορεί να προσφέρει υποστήριξη, γνώση, εμπειρία και σωστή καθοδήγηση στο μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται ΘΗΛΑΣΜΟΣ!! Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!!!!

Λίγα λόγια από τις ιδιοκτήτριες:

Το «Περί…θηλασμού» γεννήθηκε από την αγάπη μας για τα μωρά και τις μητέρες που θηλάζουν και την πίστη μας ότι ο θηλασμός είναι ο καλύτερος τρόπος διατροφής και ανατροφής των παιδιών.

Η αναγνώριση της ανάγκης σας για σωστή πληροφόρηση και υποστήριξη στο θέμα του θηλασμού μας οδήγησε να δημιουργήσουμε έναν χώρο οπου υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα προιόντα και βοηθήματα για τον θηλασμό. Ομως εδώ θα βρείτε και την εμπειρία, την γνώση και την ουσιαστική βοήθεια που χρειάζεται για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία θηλασμού.

Με πολύ αγάπη, διαλέγουμε για σας προιόντα που θα σας βοηθήσουν στη σωστή φροντίδα του μωρού σας. Ταυτόχρονα όμως σας προσφέρουμε και την τεχνογνωσία για τη σωστή χρήση τους καθώς και κάθε είδους βοήθεια και απαντήσεις για τυχόν προβλήματα ή απορίες που μπορεί να έχετε.

Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις όποιες απορίες ή προβληματισμούς έχετε.

Το «Περί…θηλασμού» σας υπόσχεται την καλύτερη δυνατή υποστήριξη με γνώση και εμπειρία.

(Το Περί…Θηλασμού βρίσκεται στην Λεωφ. Νίκης 9Β(Κομνηνών) στη Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310 242 727 e-mail: info@perithilasmou.gr http://www.perithilasmou.gr)


Advertisements